Type apps

Apps die het verschil maken.

Wij vertalen digitale uitdagingen naar concepten en oplossingen voor Smartphones, Tablets en andere devices. Apps die het verschil maken en de ambities van jou en ons volledig waarmaken. Uiteraard ontwerpen en bouwen we de app niet alleen, ook het support en de benodigde updates voeren we uit. De voordelen van een app?

community-app-laten-maken
de-bouw-app-laten-maken

Native, hybride of PWA.

Bij het laten ontwikkelen van een app zijn er veel zaken waar je rekening mee moet houden. Voor de verschillende platformen zijn namelijk meerdere type van apps beschikbaar, namelijk:
– Native
– Hybride
– Progressive Web app.

Op welke platform moet jouw app ontwikkeld worden? Om die keuze te kunnen maken beschrijven we op deze pagina de verschillen. Native en hybride app zijn bijvoorbeeld beide specifiek voor mobiele apparaten, waar web apps ook gebruikt kan worden vanaf een desktop computer.

Hulp nodig bij je keuze?

Native apps

Native apps zijn apps die afhankelijk zijn van een bepaald platform (iOS of Android). Je kunt ze alleen downloaden via de Apple Store of de Google Play Store. 

Hybride apps

Een hybrid-app combineert een web-app met een native app. De basis is de native app, hierdoor kun je gebruik kunt maken van alle functies van je device. De content kan extern worden geladen.

Progressive Web Apps

Een Progressive Web App (PWA) is een webapplicatie die beschikt over diverse native app functionaliteiten. Zo is een PWA o.a. ook offline te gebruiken en te bekijken op een computer.

ONLINECREATORS CREËERT 
NATIVE APPS
HYBRIDE APPS
PWA APPS
SMARTPHONE APPS
TABLET APPS
boskalis-300x193
sns-1-300x193
natuurmonumenten-300x193
gassan-1-300x193
meiland-300x193
gemeente-300x193

Wil je álles weten over scoren op online gebied?