iBooks voor Verder

iBooks voor Verder

1542972438998

IBooks voor Verder b.v.

Pompen zijn het hart in veel bedrijfsprocessen. Daarom denken en handelen ze bij Verder B.V. met kennis en passie vanuit het proces, de pompapplicaties en klant specifieke wensen. Tegenover klant applicaties en wensen, zetten zij een hoogwaardig en breed assortiment pompen.

iBooks is een app van Apple voor het lezen van boeken op een iPad, iPhone of iPod touch. Verder heeft er voor gekozen om bedrijfsdocumentatie en catalogi omtoveren tot iBooks die door de Account Managers van Verder zullen worden gebruikt om hun klanten interactief te informeren over de produkten en diensten. Rebels4Media heeft daarnaast een tweetal HTML5 Widgets ontwikkeld voor Verder.

Offline PDF reader & formulieren

Standaard kan er geen koppeling naar PDF bestanden worden gemaakt in iBooks. Rebels4Media heeft hier een customised widget voor ontwikkeld. Vanuit het ibook kunnen dan PDF bestanden worden geopend. Tijdens adviesgesprekken kan er een offerteaanvraag gedaan worden via een formulier. Gegevens worden lokaal opgeslagen. Indien er geen internetverbinding kan de informatie later alsnog naar de binnendienst worden verstuurd.

Over Verder B.V.

Verder BV maakt deel uit van de Verder Groep, met wereldwijd meer dan 1600 medewerkers in 27 landen. Verder biedt u een uitgebreid programma pompoplossingen met uitstekende huismerken, waar nodig aangevuld met A klasse pompmerken. Dit complete programma maakt het mogelijk goede technische oplossingen te bieden voor bijna alle industriële toepassingen.