E-mail marketing

E-mail marketing

Mailings die scoren.

E-mailmarketing is een van de meest persoonlijke manieren om contact te krijgen en te onderhouden met je klanten, personeel en/of andere ontvangers. Met e-mailmarketing kan je op een goede manier verschillende doelen bereiken. We zetten alle voordelen van het gebruik van dit kanaal graag voor je op een rijtje:

smartmockups_koybkrpi

“Het mailplatform heeft ons geholpen om gemakkelijk prachtige mailings te maken
die onze wetsuit tot een wereldwijd fenomeen hebben gemaakt.”

James – Creative Director Ripcurl

 

Eenvoudige opmaak

Gebruik een van de template om in minder dan 60 seconden verbluffende mailing te maken. Alle templates zijn geoptimaliseerd en klaar voor alle schermen. Wij ontwerpen een unieke template voor je. Ook kan je een ontwerp van je vormgever importeren en vervolgens helemaal aanpassen en je content plaatsen. 

Grip op je ontvangers

E-mail adressen van ontvangers importeren is eenvoudig. Via onze importfuntie leiden we jeer stap voor stap doorheen. Ook aan- en afmeldingen worden automatisch doorgevoerd. Daarnaast zie je de resultaten van je campagne per ontvanger.

Verzenden wanneer jij wilt

Als je mailing klaar is dan leiden we je stap voor stap door het verzendproces. Je kan de mailing eerst testen, of een proefversie naar een collega sturen. Tevreden? Verstuur direct of plan in.

Segmenteren
Je kunt meerdere verzendlijsten maken, maar ook segmenteren binnen een verzendlijst. Bijv. op basis van leeftijd, regio, etc.

Automation
We spreken van automation als een e-mail of een reeks e-mails automatisch worden verzonden op basis van bepaalde criteria. Je bepaalt zelf wat deze criteria zijn.

 

Meet je resultaten

Zodra de mailing is verstuurd wil je natuurlijk zien wie de mailing opent, doorklikt of doorstuurt. Ook kan je zien wie de mailing deelt via Social Media of zich eventueel afmeldt voor verdere mailings.

Lees- en klikgedrag
Onze statistieken geven ook inzicht i het lees- en klikgedrag van de ontvangers/ Wanneer openen ze de email, hoe vaak en op welk device.

Spam
OnlineCreators hanteert een strikt anti-spam beleid, zo zorgen we ervoor dat onze mailservers niet op ‘blacklists’ terecht komen.

ONLINECREATORS CREËERT 
MAILINGS
NIEUWSBRIEVEN
PROMOTIEMAILS
CONTENT
AANMELDZUILEN
boskalis-300x193
sns-1-300x193
natuurmonumenten-300x193
gassan-1-300x193
meiland-300x193
gemeente-300x193

Wil je álles weten over scoren op online gebied?