E-mail marketing

E-mail marketing

E-mailmarketing die Resultaten Oplevert.

Ontdek de Voordelen van E-mailmarketing: Een Persoonlijke en Effectieve Manier om in Contact te Komen en te Blijven met Klanten, Personeel en Andere Ontvangers

Wil je weten waarom e-mailmarketing een krachtig kanaal is? Ontdek de voordelen van e-mailmarketing en hoe het je kan helpen om jouw doelen te bereiken. E-mailmarketing is een persoonlijke en effectieve manier om in contact te komen en te blijven met jouw klanten, personeel en andere ontvangers. Met dit krachtige communicatiekanaal kun je diverse doelen bereiken. Benieuwd naar alle voordelen? We zetten ze graag voor je op een rijtje.

smartmockups_koybkrpi

“Het mailplatform heeft ons geholpen om gemakkelijk prachtige mailings te maken
die onze wetsuit tot een wereldwijd fenomeen hebben gemaakt.”

James – Creative Director Ripcurl

 

Maak Verbluffende Mailings in 60 Seconden

Maak in minder dan 60 seconden verbluffende mailings met behulp van onze geoptimaliseerde templates. Onze templates zijn klaar voor alle schermen en zorgen voor een gebruiksvriendelijke ervaring. Ontvang een unieke template die speciaal voor jou wordt ontworpen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om een ontwerp van je vormgever te importeren en volledig aan te passen aan je wensen. Plaats eenvoudig je content en ervaar de kracht van eenvoudige opmaakgebruik voor indrukwekkende resultaten.

Importeer eenvoudig E-mailadressen

Importeer eenvoudig e-mailadressen van ontvangers met behulp van onze gebruiksvriendelijke importfunctie. We begeleiden je stap voor stap door het importproces. Bovendien worden aan- en afmeldingen automatisch bijgewerkt. Daarnaast bieden we gedetailleerde resultaten van je campagne per ontvanger. Benieuwd naar handige tips voor jouw e-mailmarketingcampagnes?

Verstuur Professionele Mailings op Maat

Zodra je mailing klaar is, begeleiden we je stap voor stap door het verzendproces. Je hebt de mogelijkheid om de mailing eerst te testen of een proefversie naar een collega te sturen. Ben je tevreden? Verstuur deze dan direct of plan de verzending in op het gewenste moment.

Segmenteren voor Doelgerichte Communicatie

Naast het creëren van meerdere verzendlijsten, bieden wij de mogelijkheid om binnen een verzendlijst te segmenteren. Hierbij kun je bijvoorbeeld segmenten maken op basis van leeftijd, regio, en andere relevante criteria.

Automatische Verzending met Automation

Wij introduceren automation, waarbij e-mails of een reeks e-mails automatisch worden verzonden op basis van door jou bepaalde criteria. Jij hebt volledige controle over de criteria die worden gebruikt voor geautomatiseerde verzending.

 

Meet en Analyseer je Resultaten

Zodra je je mailing hebt verstuurd, wil je natuurlijk de resultaten meten, zoals wie de mailing opent, doorklikt, doorstuurt, deelt via sociale media, of zich afmeldt voor verdere mailings.

Inzicht in Lees- en Klikgedrag

Onze uitgebreide statistieken bieden gedetailleerd inzicht in het lees- en klikgedrag van je ontvangers. Ontdek wanneer ze de e-mail openen, hoe vaak ze dit doen en op welk apparaat ze dit doen.

Anti-Spam Beleid

Bij OnlineCreators hanteren we een strikt anti-spam beleid om ervoor te zorgen dat onze mailservers niet op ‘blacklists’ terechtkomen. We nemen de nodige maatregelen om een goede reputatie te behouden en ervoor te zorgen dat je mailings de juiste inboxen bereiken.

ONLINECREATORS CREËERT 
MAILINGS
NIEUWSBRIEVEN
PROMOTIEMAILS
CONTENT
AANMELDZUILEN
boskalis-300x193
sns-1-300x193
natuurmonumenten-300x193
gassan-1-300x193
meiland-300x193
gemeente-300x193

Wil je álles weten over scoren op online gebied?