Webdesign

Een website die scoort.

Wil je meer bezoekers op je website? Of wil je meer resultaat halen uit je website?  We beginnen met het bepalen van een duidelijke strategie, gevolgd door een uniek ontwerp welk aansluit bij de doelgroep. Al onze sites bouwen we met Elementor in WordPress, uiteraard helemaal in jouw huisstijl. Waarom kiezen voor een website van OnlineCreators?

“Een prachtig design, maar belangrijker nog een website die werkt. We krijgen nu tot viermaal meer aanvragen”

Jos – Gebouwonderhouden

 

Design Pakketten.

Wij bieden vier professionele webdesign pakketten aan. Elk pakket bevat een responsive website altijd op maat voor jouw organisatie. Geen standaard templates die iedereen al gebruikt, maar uniek en afgestemd op jouw doelgroep. Alle pakketten worden gebouwd in WordPress. Benieuwd welk pakket het beste bij jouw wensen en doelstelling past?

Unieke designs & functies.

Wij maken exclusief gebruik van Elementor Pro bij de ontwikkeling van onze websites. Dit stelt ons in staat om veel specifieker maatwerk en een uniek design te leveren. Elementor is een visuele drag-and-drop page builder voor WordPress. Met Elementor Pro kan je elke website en/of template bouwen met zeer geavanceerde functionaliteiten, mogelijkheden en applicaties. 

Het beste CMS systeem.

Er zijn honderden manieren om een website te bouwen. De populairste methode is momenteel met WordPress. Het is het populairste open-source content management systeem ter wereld. Gratis, binnen vijf minuten geïnstalleerd en er zijn duizenden plug-ins beschikbaar voor extra functionaliteiten. Ook is jouw WordPress website goed vindbaar in de zoekmachine

Ondersteuning voor, tijdens en na het project.

Met onze ondersteuningspakketten profiteer je altijd van de beste support en het een voordeligste tarief, ook als je website al live is. Kies eenvoudig het ondersteuningspakket dat het beste bij je past. Of het nu gaat om de techniek of aanpassingen in het design. Maar vooral als je voor een groot deel afhankelijk bent van je website, en het belangrijk vindt een vast aanspreekpunt te hebben.

Webshops.

Wil je ook een webshop laten bouwen? Wij helpen je er graag bij. Als officieel Shopify Partner ontwikkelen we professionele webshops. Eén platform met alle online verkoop- en point-of-sale-functies die je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien. Wij helpen je met tools en services die je nodig hebt om je webshop te starten, te beheren of om verder te laten groeien.

ONLINECREATORS CREËERT 
WEBSITES
PORTALS
WEBAPPLICATIES
INTRANETS
RESPONSIVE SITES
PWA
HOSTING
boskalis-300x193
sns-1-300x193
natuurmonumenten-300x193
gassan-1-300x193
meiland-300x193
gemeente-300x193

Wil je álles weten over scoren op online gebied?