Krachtige app functies

Pushmeldingen

Communiceer direct en direct met uw publiek. Dankzij handmatige of geplande pushmeldingen creëer je communicatiestrategieën op maat van je gebruikers. Pushmeldingen worden ontvangen op mobiel en desktop. Dit is het voordeel van het gebruik van een app builder waarmee u zowel een native app als een Progressive Web App aan uw gebruikers kunt aanbieden.


CMS

Creëer tekst, afbeeldingen, video, geluid (en meer) rechtstreeks vanuit de backoffice en organiseer de inhoud: artikelen, video’s, foto’s, podcasts, evenementen,…


Content

Ontwikkel je content rechtstreeks vanuit de backoffice. Dankzij het CMS kan je artikelen, video’s, foto’s, geluid, bezienswaardigheden op kaarten, formulieren, evenementen toevoegen. Ook kan je bijvoorbeeld je website, YouTube, Agenda en Social accounts synchroniseren met de app.


Chat

Je app wordt het epicentrum van interacties tussen je gebruikers. Bied ze de mogelijkheid om berichten te delen over hun interessegebieden en creëer je eigen portal die een openbare en privé sectie kan hebben.


Beacons

Schakel automatische meldingen in wanneer een van uw gebruikers een Beacon nadert.


Statistieken

Elke app heeft een eigen statistieken dashboard. Zo weet je precies het aantal download en wat je gebruikers doen met de app.


 

Social media

Hou contact met je doelgroep en voeg Social Media toe aan je app toe. Facebook, Twitter, Instagram en diverse andere kanalen integreren we in je app.


 

M-Commerce

Gebruik je app ook als online winkel. Gebruikers kunnen eenvoudig shoppen, kopen en betalen met de app. Integreer iDeal en andere betaalmogelijkheden.


 

Klantenkaart

Breid je app uit met een digitale klantenkaart. Geen losse zegels, pasjes of kaarten meer, je klanten sparen digitaal op hun smartphone.


 

Video calls

Zet eenvoudig video calls op in je app. Ideaal voor support of om contact te houden met je collega’s.


 

Afspraken

Een krachtige maar vooral eenvoudige en betaalbare geautomatiseerde planningstool, vereenvoudigt het creëren van contact met anderen, zodat je meer kunt bereiken.


 

Ticketverkoop

Organiseer je events en wil de kaartverkoop en de betrokkenheid van bezoekers verbeteren?. Ook geschikt voor o.a. sportwedstrijden, (pret)parken, musea en theaters.


 

QR Codes

QR codes zijn niet meer weg te denken. De QR code is een van de krachtige connectie tussen print en internet, offline en online. Een mobile marketing tool die je absoluut niet wilt missen!


 

Locaties

Gebruik de app ook als navigatie tool. Gebruikers vinden de weg naar je winkel of evenement met de geïntegreerd routeplanner. Je kunt de kaart ook gebruiken om hotspots of faciliteiten in te laten zien.


 

Radio & TV

Stream video of muziek via je app. Gebruikers kunnen overal waar ze zijn via de app jouw uitzending volgen.


 

Reserveringen

Eenvoudig online reserveringen ontvangen en beheren? Met onze reserveringsapplicatie voegt u snel en eenvoudig de mogelijkheid van online boeken en reserveren toe.


 

Reviews

Laat bezoekers zien hoe enthousiast klanten zijn over jouw bedrijf. Toon o.a. Google, Facebook, Trustpilot reviews op je website. Geef nieuwe klanten vertrouwen in jouw dienst of product.


 

Documenten

Voeg eenvoudig documenten toe aan je app. Zo hebben klanten of collega’s altijd toegang tot de laatste info.


 

Agenda

Voeg je agenda, timeline, setlist, competitieschema of planning toe aan de app. Gebruikers hebben dan altijd toegang tot de laatste informatie.


 

Meer

Bovenstaande functies zijn slechts een kleine greep uit de mogelijkheden die wij kunnen bieden. Zoek je een andere functie, wil je een bestaand systeem of oplossing integreren? Neem dan contact emt ons op.


 

ONLINECREATORS CREËERT 
WEBSHOPS
SHOPAPPS
FACEBOOKSHOPS
INSTAGRAMSHOPS
POINT OF SALES
VERKOOPZUILEN
boskalis-300x193
sns-1-300x193
natuurmonumenten-300x193
gassan-1-300x193
meiland-300x193
gemeente-300x193

Wil je álles weten over online verkopen?